BLACK WEEKEND ВЪВ FASHIONCHOICE – уикендът с най-големите намаления

black weekened

Мили приятели,

на 24 ноември стартира кампанията BLACK WEEKEND и ще продължи през целия уикенд!

Само за периода 24, 25 и 26 ноември ще се предлагат огромни отстъпки за различните продукти в онлайн магазин fashionchoice.bg. Уикендът с най-големите намаления през годината! Намалението е от -5 до -50% и ще важи за всички стоки в магазина.

Какъв по-добър момент да вземете подаръци за Коледа, рожден ден, имен ден или дори без повод? В сезона, в който стават чудеса, зарадвайте любим човек или самите себе си любима дреха.

В отговор на големия интерес към Кампания BLACK WEEKEND, FASHIONCHOICE дава някои кратки отговори за това какво да очаквате:

1. Какво ще се случи в камания BLACK WEEKEND?

Абсолютно всички продукти в онлайн магазин fashionchoice.bg ще бъдат намалени с отстъпки от- 5% до-50%, в рамките на кампанията, която ще се проведе в периода 24, 25 и 26 ноември. Сайтът ще бъде временно недостъпен за обновление след полунощ (00:00ч. на 23 ноември). На сутринта ще видите обновените цени в сайта.

2. За колко време ще бъде доставяна поръчка, направена в рамките на кампания BLACK WEEKEND?

Поради очакваният голям брой поръчки от цялата страна и необходимостта от повече технологично време за тяхната обработка и доставка, всички поръчки, приети по време на кампанията, ще се доставят в рамките на 7 работни дни.

3. Ако добавя желаните продукти в кошницата, това означава ли, че съм ги запазил ?

Не. Хиляди хора биват ужасно разочаровани всяка година, защото не знаят правилата за онлайн пазаруването на този ден. Просто не се бавете, а веднага завършете покупките за да не се изчерпа избрания от вас артикул. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл „Завършена поръчка“ към клиента.

4. Ще бъда ли уведомен за деня на доставка на моята пратка?

Практиката на Онлайн магазин fashionchoice.bg е да уведомява свойте клиенти с телефонно обаждане, като за Кампания BLACK WEEKEND това може да се извърши и чрез SMS.

5. Ще мога ли да поръчам по телефона?

Поръчки по телефона няма да се приемат, както и промени на вече направени такива. Поради големият брой желаещи клиенти да се свържат с нас, има вероятност от блокиране на телефонната централа и докато изчаквате връзка с оператор, артикула вече да е продаден. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на fashionchoice.bg по електронен път.

 

Black WEEKEND (или черния петък) е традиция, която тръгва от САЩ. Това е денят, в който хората масово пазаруват, защото е най-изгодния ден от годината за покупки.

Нормално е всеки човек да иска да си закупи нови неща на цени, които понякога падат дори и под производствените.
Това е денят след Деня на Благодарността (Thanksgiving Day) и е масово приет като началото на коледното пазаруване.

Тук можеш да разгледаш стотиците оферти на продукти в онлайн магазин fashionchoice.bg. Кампания BLACK WEEKEND е само веднъж в годината!
=> ДАМСКИ ДРЕХИ
=> МЪЖКИ ДРЕХИ
=> МАКСИ МОДА ЖЕНИ
=> МАКСИ МОДА МЪЖЕ

За всички други въпроси за кампания BLACK WEEKEND оставаме на разположение.

От екипа на FASHIONCHOICE