С настъпване на лятото, настъпват и новите модни предложения от онлайн магазин Фешън чойс. В лято 2017 се налагат отново ярките цветове, съчетани с различни акценти, затова за пореден път вдъхновени от вас, ние подбрахме голям асортимент от модни предложения.

Един от тези акценти е ДАНТЕЛАТА – на старофренски ‘’Las‘‘ ,означава примка,низ ( примка в която са се оплитали много мъжки сърца , а и не само ). Произходът и е труден за установяване. Според някои първите стъпки са направени в Египет, за други че производството на ДАНТЕЛА започва по времето на Древен Рим. Но от където и да е произлязла и до днес си остава допълващ акцент в модните тенденции.Тя е материя, която трайно се е загнездила в умовете на дизайнерите, които успяват да я пригодят към всеки сезон и всеки повод.Наложила се във времето, тя е вечна класика в модата – неостаряваща,нежна и загадъчна. Независимо дали става въпрос за вечерно или ежедневно облекло, ДАНТЕЛАТА е един допълващ се и открояващ акцент. Много добре се съчетава, както с едноцветни материи, така и с флорален десен в комбинация.

modni-greshki-maksi

Дрехата изцяло от ДАНТЕЛА ви осигурява най-добра визия, в която да изглеждате очарователно, сладко и секси.И все пак желателно е внимателно да се подбира и съчетава ДАНТЕЛАТА според формите на тялото. Когато жените са по-пухкави, опциите им са черна или какъвто и да е друг цвят дантела, но задължително трябва да е дребна, съчетана деликатно с десена. За по-слабите жени всеки вид и цвят на дантелената дреха изглежда добре.Особено добра идея за стрийт модата е съчетанието на дънков плат с бяла дантела.

Ние от онлайн магазин Фешън чойс сме се погрижили всички дами, които желаят да изглеждат актуални през СЕЗОН ЛЯТО 2017., с богато разнообразие от рокли, гащеризони, блузи и топ-ове в модерни и актуални десени, съчетани и декорирани с така актуалната дантела, точки и леки летни материи. Насладете се на новата ни колекцията от летни дрехи в онлайн магазин fashionchoice.bg в различни размери от S до 6XL както за мъжете, така и за жените.

Екипът на Фешън чойс предлага на вашето внимание голямо разнообразие от модели за лято 2017. Разгледайте галерията от снимки, в която ще намерите нашите летни предложения, които биха подхождали най-добре на вашата визия.

Именно начина и подхода ни на работа прави нашата фирмата гъвкава при вземането на решения какви модели биха ви подхождали през това лято. Гащеризони, рокли, панталонки, блузи и туники можете да откриете в секцията ни за дамска и макси мода в онлайн магазин Фешън чойс.

Следете страниците ни във Facebook, Instagram, Twitter, Google+ за най-актуалните модни предложения от нашия бранд.

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони:

  0897 234 734

  088 234 734

Електронна поща: fashionchoice@abv.bg