Ако любовта беше месец, то той ще е февруари, а съчетанието на вино и любов несъмнено довежда до нежност и романтика. Един от най-популярните сортове вино на територията на България е Мавруд. Според една от легендите за негов кръстник се счита хан Крум, като легендата е следната:

„Когато великият владетел установил, че пиянството на народа му довежда до краха на неговото царство. Той наредил да се изкоренят всички лози. Тогава една жена Илая съхранила плодовете на своя труд. Времето си минавало, когато един ден Илая случайно открила, че е произвела вино. Като през тази година зимата била жестокa, студ и глад мъчел народа, но тя била спокойна, защото нейното момче всеки ден пиел от този елексир и възмъжал. Един ден хана решил да тества мъжеството на младите момчета, като наредил да отрежат едно голямо дърво с брадва. И така синът на Илая се проявил като най-смелия и хана се зачудил от къде това малко момче има такава сила. Попитал го как се казва, а Мавруд му споделил цялата история. И тогава хана се разпоредил: Ако тази лоза ви е дала такава сила, то ще пресадя нови лози, защото такива мъже са необходими на българската армия.“

statia-saint-valentinНесъмнено в съчетание с вино и любов върви и модата. И за този празник онлайн магазин Фешън чойс се е подготвил за вас.

Ако все още не сте избрали с какво да се облечете на празника на виното и любовта, то Фешън чойс ще ви предложи специална нова колекция за всички влюбени и почитатели на хубавото вино. За дамите Фешън чойс е подготвил специални намаления на дамски рокли в актуални цветове, за да бъдат неотразими в празничната нощ.

За по-пухкавите дами онлайн магазин Фешън чойс е подготвил колекция блузи, които също така са в актуални за година цветове. С мрежа и финаmaksi-tuniki-saint-valentin дантела, която придава нежност и женственост на всяка дама. Също така част  от моделите са изработени от релефна материя.

Ако все още не сте избрали вашият тоалет, то можете да разгледате новата колекция в онлайн магазина на  fashionchoice.bg или да ни потърсите на тези контакти:

Телефони:

  0897 234 734

  088 234 734

Електронна поща: fashionchoice@abv.bg