Мили дами,

изтече една година от старта на модната линия – „МАКСИ МОДА“ в онлайн магазин fashionchoice.bg. Преди една година след дълги проучвания на българския и международния пазар, екипът на онлайн магазин fashionchoice.bg реши да промени своя мироглед и започна упорито да търси и предлага модерни и актуални дрехи за по-пищни дами.

Но нека да се върнем една година назад. Длъжни сме да споделим това тежко начало на една успешна модна линия. И тук си зададохме въпроса: Какво означава за нас успеха?  За Фешън чойс успеха не е в това, колко продажби е направил всеки сътрудник за тази година, а колко от клиентите са останали доволни от покупката, която са направили при нас? Защото това е ключа към успеха: доверието на нашите клиенти към нас и обратно, но нека да се върнем на историята, която промени всичко.

Историята е следната:

В чата на онлайн магазина една жена, която ние не познаваме, защото не беше попълнила  своите данни ни сподели:

В наше време модните дизайнери не мислят за по-пищните дами. Ние също искаме да сме красиви, стилни и елегантни. На модния пазар никой с нас  не е толерантен, моля ви помислете по въпроса. Никой не разработва  линията макси мода, както в онлайн магазините, така и в магазините по-улиците, които са в моя град. Ще бъда много щастлива, както аз, така и много други дами, ако вие предприемете тази стъпка. Благодаря Ви предварително от всички пухкавелки и ние имаме желания, да запазим нашата нежност и женственост .

И така идеята се появи и тук вече идва трудният момент за целия екип на Фешън чойс. Кой произвежда дрехи с големи размери, можем ли да даваме идеи на производителите на дрехи за моделите, които нашите дами желаят да носят.  Стъпка по стъпка тръгнахме напред, за да следваме, както нашата мечта, така и на дамите, които повярваха в нас и в нашата модна линия. Тук е момента да благодарим на нашите момичета, които ни даваха съвети и бяха нашият ориентир в това бурно море, наречено модна индустрия.  Без вас момичета нямаше да справим.

Благодарим ви, като в знак на признателност и през тази година екипът на онлайн магазин Фешън чойс ще се погрижи за вас. В предстоящите нова колекция очаквайте на страниците на сайта нова колекция от палта, туники, панталони и дънки и спортни екипи.

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони:

  0897 234 734

  088 234 734

Електронна поща: fashionchoice@abv.bg