Всяка дама има своите вкусови предпочитания и индивидуален стил, но относно избора на връхна дреха основните критериите са едни и същи: качествена материя, безупречен шев, стилен дизайн и разбира се адекватна цена.

Днес на дневен ред в онлайн магазин fashionchoice.bg са връхните дрехи. И да започнем с последните модни тенденции. Особено популярна и днес си остава широката яка с еко косъм или не, като тя не слиза от модният подиум вече десетилетия. Модните дизайнери я използват с удоволствие не само в колекцията от палта, но в блейзъри. Друга тенденция при връхните дрехи е релефната и промазана материя, а именно за този сезон, те са особено популярни и много използвани в колекциите на световните дизайнери. Тук си задаваме въпроса защо е толкова използвана? След кратки пpalta-s-shiroka-iakaроучвания екипът на Фешън чойс установи, че именно двете материи придават на връхните дрехи усет за стил и женственост, който всяка дама трябва да притежава.  През този сезон в голяма част от колекциите на модните дизайнери се наблюдава лека асиметричната загадка в моделите. Вероятно това модно вдъхновение дизайнери черпят от годината, в която се намираме в момента според китайския календар, в който маймуната е символ на динамика и жизненост, за да предадат живот на своите дрехи, те използват асиметрията под формата на ципове, камъчета и различни други декорации.

Какво всъщност представлява палтото и колко е важно то? Палтото е връхна дреха, която е възникнала през XVIIIв., като през годините е претърпяла бурно развитие благодарение на английската аристокрация. Точно тази връхна дреха е много важна в облеклото на всяка дама, защото тя може да ви направи да изглеждате зашеметяващо и кокетно, като в комбинация с високи обувки и рокля вие можете да бъдете принцесата на вечерта.

В новата колекция на онлайн магазин Фешън чойс можете да срещнете голямо разнообразие от връхни дрехи в модерни и актуални цветове. Шикозно декорирани с камъчета, орнаменти в различни цветове и широка яка с или без еко косъм. Насладете се на новата колекцията от палта в онлайн магазин fashionchoice.bg. Очакваме ви на страниците на страниците на  сайта.

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони:

  0897 234 734

  088 234 734

Електронна поща: fashionchoice@abv.bg