Вече е избран цвета на 2016 година! Едноименната компания Pantone се произнесе за така дългоочакваният цвят. За първи път в модната историята, цвета на годината е съчетание от два нюансарозов кварц („Rose Quartz“) и бледо синьо („Serenity“).

Rose Quartz е нежен тон, който поражда състрадателност и чувство на самообладание, а Serenity носи духа на свободата, както безкрайния небесен простор. Съчетанието на двата цвята е неописуемо. Може би през тази година американският лидер Pantone съчетава тези два нюанса, за да ни върне в безгрижното детство. Според модните критиците, компанията ни напомня, че целият свят съществува благодарение на любовта и мира между хората и различните народите.

А какво се случва в света на модата? През изминалата година актуален цвят беше неустоимата Марсала, която носи в себе си духа на Южна Италия. През тази година според модните анализатори актуални цветове за сезон пролет-лято 2016г. са:

  •  розово (Rose Quartz): нежният розов оттенък ще бъде особено популярен за пролетния и летен сезон;
  • бордо: актуален за пролет и лято 2016. Особено подходящ за студени и дъждовни дни. През пролетта и лятото подходящ цвят за вечерни рокли си остава бордото
  • индиго: Цвета, който промени света. Носи безкрайната дълбочина на мрачното облачно небе, като също така може да го откриете в загадъчни цветове на небесната дъга.
  •  петрол: Поредната скъпоценност в богатата палитра от цветове за тази година
  • праскова: Цвета, който всяко момиче трябва да притежава, защото е създаден точно за нея. Тя съчетава в себе си лято и романтика. В природата прасковата се съчетава с цвета на слънцето, небето и зелената ливада, така е и с дрехите.
  • бежов: Най-светлият оттенък на кафявият цвят, който олицетворява уют и спокойствие.
  • тюркоаз: Придава индивидуализъм на всяка дама.
  • светло син (Serenity): цвета на 2016 година,
  • светло жълто: Този цвят напомня за парижки шик. В съчетаниe с леките и ефирни рокли от шифон.
  • кралско синьо: Тя е изискана и аристократична, само за дами с усет към красивото.

И през тази година онлайн магазин fashionchoice.bg ще се погрижи в предстоящата пролетна колекция да бъдат включени модели в актуални за 2016 цветове и нюанси. Следете страниците на сайта. Очакваме Ви!!!

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG
РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота – от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони
0897 234 734 088 234 734
Електронна поща: fashionchoice@abv.bg