BLACK FRIDAY ВЪВ FASHIONCHOICE.BG – уикендa с най-големите намаления В ГОДИНАТА

Мили приятели на 20 ноември стартира кампанията BLACK FRIDAY и ще продължи през целия уикенд! Само за периода 20, 21 и 22 ноември ще се предлагат огромни отстъпки за различните продукти в онлайн магазин fashionchoice.bg. Уикендът с най-големите намаления през годината. Намалението е до -50% и ще важи за всички стоки в магазина.

Какъв по-добър момент да вземете подаръци за Коледа, рожден ден, имен ден или дори без повод? В сезона, в който стават чудеса, зарадвайте любим човек или самите себе си с любима дреха.

В отговор на големият интерес към кампания BLACK FRIDAY, fashionchoice.bg дава някои кратки разяснения за това, какво да очаквате:
  1. Какво ще се случи по време на кампания BLACK FRIDAY ?
Абсолютно всички продукти в онлайн магазин fashionchoice.bg ще бъдат намалени с отстъпки до -50%, в рамките на кампанията, която ще се проведе в периода 20, 21 и 22 ноември. Стартираме на 20 ноември, След 6:00часа!
  1. За колко време ще бъде доставяна поръчка, направена в рамките на кампания BLACK FRIDAY?
Поради очакваният голям брой поръчки от цялата страна и необходимостта от повече технологично време за тяхната обработка и доставка, всички поръчки, приети по време на кампанията, ще се доставят в рамките на 10 работни дни.
  1. Ако добавя желаните продукти в кошницата, това означава ли, че съм ги запазил?
Не. Хиляди хора биват ужасно разочаровани всяка година, защото не знаят правилата за онлайн пазаруването на този ден. Просто не се бавете, а веднага завършете покупките за да не се изчерпа избраният от вас артикул. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл „Завършена поръчка“ към клиента.
  1. Ще бъда ли уведомен за деня на доставка на моята пратка?
Практиката на Онлайн магазин fashionchoice.bg е да уведомява своите клиенти с телефонно обаждане или с имейл вкл. за кампания BLACK FRIDAY.
  1. Ще мога ли да поръчам по телефона?
Поради големият брой желаещи клиенти да се свържат с нас, има възможност от блокиране на централата и докато изчаквате връзка с оператор, артикула вече да е продаден. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на fashionchoice.bg  по електронен път.

Black FRIDAY(или черния петък) е традиция, която тръгва от САЩ. Това е деня, в който хората масово пазаруват, защото е най-изгодният ден от годината за покупки.

Нормално е всеки човек да иска да си закупи нови неща на цени, които понякога падат дори и под производствените. Това е денят след Деня на благодарността (Thanksgiving Day) и е масово приет като начало на коледното пазаруване.

Кампания BLACK FRIDAYе само веднъж в годината!

За всички други въпроси за кампания BLACK FRIDAY оставаме на разположение.

От екипа на fashionchoice.bg