Условия за ползване

Предусловие

1.1. Бутик за модни облекла – Fashionchoice.bg (БГ-МАНИЯ-2007-ЕООД, BG117678323, с. Николово, обл. Русе, ул. Васил Левски №49, наричана за краткост Продавачът) работи на базата на индивидуални и общи поръчки на стоките,

1.2.Продавачът предоставя пълна информация на потребителите относно конкретни артикули в тяхното описание и при поискване от потребителите

1.3. Купувач – лице, фирма или друго юридическо лице, което прави поръчка.

1.4. Поръчка – електронна заявка, явяваща се като форма на комуникация между купувача, и Fashionchoice.bg, в която Fashionchoice се съгласява да достави на посочен адрес, а купувачът се съгласява да заплати нейната стойност.

1.5. В бутик за модни облекла – Fashionchoice.bg се предлагат стоки и от други търговци.

Поръчка

Когато Fashionchoice.bg потвърди Вашата поръчка, това автоматично ще означава, че Вие сте запознати и съгласни с правилата за ползване на сайта, упоменати в общите условия. Поръчка, приета и регистрирана успешно от Fashionchoice.bg, се счита тази, която е потвърдена електронно по е-мейла и по телефон на купувача, без да изисква от него отговор.

Настоящото споразумение, влиза в сила от Fashionchoice.bg за потвърждение на поръчката. Потвърждението се извършва по електронен път (електронна поща) и по телефон, след изготвянето на поръчката.

Данните, попълнени от клиента, не се съхраняват след изпращане на поръчаните артикули и не могат да бъдат възстановени.

Доставка

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес, до офис на куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди

При покупка над 150,00 лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!

Цена на доставка за поръчки под 150 лева:

 1. До офис на Еконт Експрес – 5.00 лв.
 2. До офис Спиди – 5.00 лв.
 3. До адрес на клиента – 7.00 лв.

Всички поръчки се изпращат с опция “ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”.  

Ако стоката е с фабричен дефект, тя се заменя БЕЗПЛАТНО от нас, САМО ако това е установено в ПРИСЪСТВИЕТО на куриер или в ОФИСА на куриера.  

Поръчките се изпълняват за срок от 1 – 2 работни дни.  

Всички поръчки, получени в събота, неделя или по време на официални празници, се обработват в следващия работен ден.

Плащане

При доставка на поръчаният артикул (артикули), потребителят заплаща неговата цена, чрез наложен платеж.

Връщане

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне, като са спазени следните задължителни условия:

 • Запазен добър търговски вид (стоката да не е с премахнати етикети, разкъсана опаковка, липсващи части и други);
 • Да не са носени, прани, гладени, скъсани, без странични миризми (цигарен дим или парфюми).
 1. Ако желаете да върнете закупени от нас артикули, изпращате артикула на адрес: гр. Русе, ул. Мария Луиза №20, в тунела, тел. 0888 112 000 или до офис на Еконт, гр. Русе, офис Борисова, за БГ- МАНИЯ-2007 ЕООД.
 2. Връщането се осъществява посредством куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди, като транспортните разходи са за сметка на клиента.
 3. След като получим артикулите и се уверим, че са спазени уловията за връщане (посочени по-горе), възстановяването на платената от Вас сума се осъществява по банков път или с паричен превод (по желание на клиента) в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на стоката.
 4. ВАЖНО: Ако клиентът е ползвал услугата “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА”, транспортните разходи за първоначалната доставка са за негова сметка.

Замяна

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я замени, като са спазени следните задължителни условия:

 • Запазен добър търговски вид (стоката да не е с премахнати етикети, разкъсана опаковка, липсващи части и други);
 • Да не са носени, прани, гладени, скъсани, без странични миризми (цигарен дим или парфюми).
 1. Ако желаете да замените закупени от нас артикули, изпратете артикула на адрес: гр. Русе, ул. Мария Луиза №20, в тунела, тел. 0888 112 000 или до офис на Еконт, гр. Русе, офис Борисова, за БГ- МАНИЯ-2007 ЕООД. Като нова поръчка изберете исканият от Вас модел и размер. Направете нова поръчка и при завършването, в полето Бележки към поръчката напишете “ЗАМЯНА”. Ако има разлика в цената, сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.
 2. Замяна на стоката се осъществява посредством куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди, като транспортните разходи са за сметка на клиента.

Отговорност

Ние няма да носим отговорност за всички щети (преки, косвени, случайни или по други причини), произтичащи от използването, или невъзможността за използване на информацията, представена на нашата интернет страница, както и каквито и да било грешки или пропуски в съдържанието, което може да доведе до някакви загуби, или щети.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от Fashionchoice.bg относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него адрес за електронна поща.