Връщане и замяна

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните задължителни условия:

  • Запазен добър търговски вид (стоката да не е с премахнати етикети, разкъсана опаковка, липсващи части и други);
  • Да не са носени, прани, гладени, скъсани, без странични миризми (цигарен дим или парфюми).

ЗАМЯНА

  1. Ако желаете да замените закупени от нас артикули, изпратете артикула на адрес: гр. Русе, ул. Мария Луиза №20, в тунела, тел. 0888 112 000 или до офис на Еконт, гр. Русе, офис Борисова, за БГ- МАНИЯ-2007 ЕООД. Като нова поръчка изберете исканият от Вас модел и размер. Направете нова поръчка и при завършването, в полето Бележки към поръчката напишете “ЗАМЯНА”. Ако има разлика в цената, сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.
  2. Замяна на стоката се осъществява посредством куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди, като транспортните разходи са за сметка на клиента.

ВРЪЩАНЕ

  1. Ако желаете да върнете закупени от нас артикули, изпращате артикула на адрес: гр. Русе, ул. Мария Луиза №20, в тунела, тел. 0888 112 000 или до офис на Еконт, гр. Русе, офис Борисова, за БГ- МАНИЯ-2007 ЕООД.
  2. Връщането се осъществява посредством куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди, като транспортните разходи са за сметка на клиента.
  3. След като получим артикулите и се уверим, че са спазени уловията за връщане (посочени по-горе), възстановяването на платената от Вас сума се осъществява по банков път или с паричен превод (по желание на клиента) в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на стоката.
  4. ВАЖНО: Ако клиентът е ползвал услугата “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА”, транспортните разходи за първоначалната доставка са за негова сметка.