Старата година си отива, сега ни предстой посрещане на Нова 2016 година – годината на Червената огнена маймуна, която е изключително  творческа, капризна и променлива натура. Не ограничавайте фантазията си в избор на рокля в новогодишната нощ, позволете си да бъдете необикновени и блестящи.

Новогодишната рокля играе важна роля в празничната нощ за всяка дама, защото правилно подбрания модел определя успеха на вашето тържество и настроение. Ето с какви рокли онлайн магазин fashionchoice.bg ви предлага да посрещнете Новата 2016 година.

baner-statia-2

Като най-важното е да ви бъде удобно в избрания модел. Уверяваме ви, че Червената маймуна е добродушно животно, което е готово да направи винаги компромис. Опитайте се да си изберете модел, който да не е прекалено строг, защото сама по себе си новогодишната нощ е заредена с много емоции и танци. И тук идва основният проблем за всяка дама: В какъв цвят да посрещне Новата година? Най-актуалните цвете препоръчани от модните специалисти са: червено, бордо или тъмно розово (циклама). Като не ни ограничават само до тези три цвята, а ни предлагат и следните цветове: златист, оранжево, перла, жълто и корал. Най-важното за цвета, което модните специалисти ни съветват е да си изберете цвят или нюанс, който да символизира огън или огнени пламъци. Като те придават на външният ви вид изисканост и елегантност, като особено важно значение има избраната от вас рокля да подчертава красотата на вашата фигура.

За дамите, които ще посрещната Новата 2016 година в планината или на хижа fashionchoice.bg ви предлага удобни рокли от плетиво, чиято комбинация е невероятна – фино и меко плетиво.

Като финото плетиво придава на всяка една дама стил и кокетност, а мекото плетиво напомня отминалите години, а именно топлите чорапки на баба или гореща камина с чаша червено вино. Тези модели от зимната колекция на fashionchoice.bg са изключително подходящи за новогодишна нощ в планината, защото финото плетиво ви дава стил необходим за повода, а мекото плетиво е  най-важното, защото създава чувство за удобство.

Според древните предания основният ход във вашият живот може да зависи от цвета на роклята, с която ще посрещнете новата година:

  • Ако желаете бурна любов и страст, то облечете се в червено

  • Желаете хармония в семейството, то вашите цветове са синият и зеленият цвят

  • Ако желаете здравословен начин на живот, то жълтият цвят е вашият

  • Ако желаете финансова стабилност, това може да ви го даде виолетовия цвят

  • Ако желаете кариерно развитие, то доверете се на черният или белият цвят

 

 

 

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони

0897 234 734, 088 234 734

Електронна поща: fashionchoice@abv.bg